Нов етап в развитието на JAZ

В: JAZ On: Коментари: 0 Видяно: 319

От 1924 г. JAZ специализира в производството и продажбата на телени четки, използвани при обработката на различни повърхности.

От 1924 г. JAZ специализира в производството и продажбата на телени четки, използвани при обработката на различни повърхности. JAZ е лидер на пазара в Испания и изнася по-голямата част от своето производство до над 65 страни по света, а в САЩ присъства чрез изцяло дъщерното дружество JAZ BRUSH USA, INC.

След 95 години опит е време компанията да пристъпи напред и да се превърне от поредния производител на телени четки в експертна фирма за обработка на повърхности – с нова корпоративна визия, нова уеб страница, нови решения, по-подробна и по-добра информация за своите клиенти.

За JAZ това е нова фаза, която ще обнови облика на компанията, ще предлага повече информация на своите клиенти и ще увеличи възможностите им за решение. Чрез новите приложени графики, информацията върху опаковката и филтрите за търсене на новия уеб сайт, клиентите и потребителите ще могат да избират най-доброто за тяхната работа. Нови критерии за търсене като: какво действие ще се извършва, какъв инструмент ще се използва, каква повърхност ще се обработва или какъв финиш се изисква, ще доведе до изготвяне на предложение за артикулите, които са най-точния избор за конкретните условия.

Коментари

Оставете Вашия коментар