?????? ???????
Новини

19.06.2015
Нови цени на артикули от фирма Ius&Mob-Румъния...

Уважаеми клиенти,уведомяваме Ви,че от 01.07.2015г Стиил Дизайн ЕООД увеличава це ...
повече новини
Промоция


Промоционалните цени са валидни за посочения период при закупуване на : -12 , 24 или 36 б ...
повече промоция
Акция


Промоционалните цени са валидни за посочения период при закупуване на : - 3 , 5 или 8 бр ...
повече акции
Анкета

Успяваме ли да предложим решение за това, което търсите при нас?

да-напълно
в голяма степен
недостатъчно
не-изобщо


гласувай анкета
вижте резултатите анкета

JAZ - Испания

JAZ Испания

Предлагаме следните продукти с марка JAZ:

Четки телени индустриални
Четки телени ръчни
Четки телени хоби маркет-D.I.Y
Четки абразивни
Стелажи и дисплеи
Сертификати


Информация за фирмата:

JAZ - създадена през 1924 год. като специализиран производител на промишлени четки. В момента компанията е с безспорни лидерски позиции в Испания, а освен това изнася продукцията си в над 60 страни. JAZ е първата европейска фирма в бранша, която получава сертификат за качество ISO 9002.

JAZ непрекъснато обновява своите технологии и производствени системи, преследвайки най-важната си цел - перфектно качество на продукцията. На клиентите е предложено пълно, ефективно и гъвкаво обслужване.

Изборът на правилния тип четка зависи от два много важни фактора:

- изискваната повърхност на работната й част /фина или груба/;

- характеристиките на обработвания материал /стомана, дърво, стъкло и др./.

Въпреки че някои четки се използват за ръчна обработка, повечето от тях са с машинно предназначение. От тук следва необходимостта да бъде избрана четка, съобразена с електрическия инструмент, с който ще се работи, с неговата скорост, максимално разрешен диаметър, тип резба и т.н.

За безопасна и ефективна работа е много важно да се ползва четка с такава тел /като материал, дебелина и сплетка/, която е най-подходяща за конкретния случай.

Обобщавайки всички тези изисквания, JAZ предлага в каталога си класифицирано и подробно описание на всеки артикул с неговите индивидуални характеристики, особености и специфични параметри.

I. Индустриални четки

- модел СТ - отличават се с широка периферия и многофункционален адаптор, който позволява различен размер на отвора /от 50 до 350 мм./; телта се изработва от твърда или мека стомана, мед или неръждаема стомана. Използват се за отстраняване на ръжда, боя, люспести образувания, за почистване на ковани или щамповани елементи. Обработват повърхности от метал, пластмаса, дърво, стъкло и др. Възможно е този модел да се произведе и с резбована гайка;

- модел САМ - навитите снопчета от тел са с дебелина 10-12мм. допринасят за по-дълъг период на експлоатация на четката и възможност за работа при висока скорост; изключителен дизайн и многофункционална резба на отвора; произвеждат се с диаметри от 100 до 250мм., с 20 до 40 снопчета от следните видове тел: сива стомана, неръждаема стомана и мед; използват се за отстраняване на люспести образувания в следствие на коване и запояване, за почистване на споени повърхности;

- модел ТО - камбанка с нагъната тел; специалната й форма позволява употребата на портативни машини /например ъглошлайф/; произвежда се с две дебелини на телта от 0.30 до 0.50 мм; закрепва се към работния инструмент чрез резба М14, което повишава устойчивостта й и допринася за по-голяма безопасност на потребителя; прилагат се за отстраняване на ръжда, боя и други покрития - в корабостроенето, върху метални конструкции, камък, бетон и др.;

- модел ТT - камбанка с усукани телени снопчета, които позволяват по-дълъг живот на експлоатация на четката и висок капацитет на отстраняване; възможност за работа при висока скорост; изработва се във вариант за резба М14; намира приложение в почистване и отнемане на люспести образувания при спояване, метални структури, корабостроене и др.;

- модел HS - високо-оборотна четка със специфичен дизайн и олекотено тегло за мини-шлайфове; удобна за употреба; недопускаща умора на работещия; формата й позволява достъп до ъгли и гъвкавост за обработка върху всякакви повърхности; използва се за постоянен и продължителен процес на работа в корабостроенето, метални конструкции, спояване и други отрасли;

- модел СА - в този модел традиционната нагъната тел е заместена от нагънат кабел, който съдържа няколко вида тел, образуващи групи /с диаметър 0.23мм/ с висока устойчивост; позволява висока производителност, защото четката е гъвкава, компактна и агресивна; произвежда се в две разновидности - с фиксиран отвор и с резба М14; намира приложение в премахването на слоеве ръжда, боя и замърсявания; третира метални повърхности, каучук, пластмаса, дърво и стъкло.

II. Ръчни четки

- модел VIP - универсална ръчна четка с пластмасова дръжка; голямата плътност на телта позволява по-силен натиск при работа, а тясната работна повърхност - достъп в по-тесни пространства; специалният дизайн удължава живота й при употреба, прави я ефективна и универсална; подходяща за домакинствата и хоби-маркета;

- модел MS - ръчна четка с дървена дръжка; използва се за почистване и отстраняване на люспести образувания, при запоявяне, полиране на камък, премахване на ръжда, боя и други покрития.

III. Хоби-маркет четки

- модели BDER, BTE, BDOR, BBC и CAE - кръгли или камбанки с опашка 1/4"; прилагат се за премахването на слоевете ръжда, боя и други покрития от врати, коли и т.н.; подготвя повърхността за боядисване, полира метални части; произвежда се с два вида тел - груба с диаметър 0.30мм и фина с диаметър 0.20мм.

IV. Абразивни четки

- модели DNA, TNA, BNA, LNA - наситените със силиконово-карбидни гранули влакна придават допълнителна здравина на четката да издържи на високота скорост на работа. Влакната са гъвкави и достигат до всички ъгли, позволявайки почистването и обработката на трудно достъпни части.

Найлоновите четки са идеални, когато се обработва деликатна повърхност, която не бива да бъде наранена от въздействието на четката. Подходящи за мокро и сухо приложение, разработени във вариант с резба М14. Употребяват се за почистване на метални повърхности, премахване на въглеродни налепи от двигатели, турбини и машини, почистване на стоманени и железни отливки. Приложение в автомобилната индустрия.

V. Ламелни шайби и грифери

- шайби - използват се за почистване и отстраняване на спойки, заглаждане на ъгли и краища на изделието, за полиране и шлифоване на метали с различна твърдост; най-често са предпочитани в корабостроенето, производството на парни котли, автомобилостроенето, леярното дело и производството на алуминиеви изделия. Голямо тяхно предимство е, че почистват и полират едновременно, само с една операция. Използваното при производството им фибростъкло позволява на диска да работи успешно върху ъгли, без това да влошава качеството на операциите. Резбата на шайбата гарантира лесно прикрепване към машината и увеличава сигурността и комфорта при работа.

- грифери - използват се за финална обработка и полиране на неравни повърхности и контури; отстраняване на ръжда, боя, спойки и почистване на надраскани повърхности; еднакво подходящи за работа върху стомана, неръждаема стомана и неметали (алуминий, дърво, пластмаси). Гриферите на JAZ запазват постоянен и еднакъв вида си през целия цикъл на работа с тях. Използват се за производства, свързани с леене, коване, използване на преси и калъпи, запояване и др.

Изключително нововъведение на JAZ е производството на четки-камбанки със защитна обвивка. Тя се издига като щит, когато четката започне да се върти и предпазва работещия от попадането на парченца тел, прах и други частици върху него. В същото време се запазва видимостта към обработваната повърхност и самата четка.

Приспособимостта на материала на обвивката прави четките подходящи за работа не само върху открити площи, но и върху труднодостъпни повърхности.

Защитната обвивка позволява комфортно хващане на четката, запазвайки ръката от убождане от връхчетата на телта.


НОВИ ПРОДУКТИ

Продукт:
DIN 471 BL Зегерки за вал Е 5-E 45/1880бр/пл кутия
Доставчик:
VALA TRADE
Производител:
CHAVESBAO - Испания
Арт.номер:
115-MPL147101
Още нови продукти:
TA-ME Дюбел метален разтв...
CI-PR Метална перфорирана...
GI-PE A2 Перфорирана мета...
DIN 472 BL Зегерка за отв...
Химически анкер к-т...
SL-RT Анкер високоякостен...
AN-CU Анкер окачен таван...
DIN 1481 BL Щифт насечен ...


виж всички нови продукти нови продукти
нагоре

IUS & MOB - Румъния BIANDITZ - Испания PIHER - Испания IREGA - Испания JAZ - Испания BAHCO-IRAZOLA - Испания ORBIS - Германия MEGA - Испания JUCO - Полша AEROMETAL - Испания BILBANIA - Испания BESSOL - INDEX - Испания CHAVESBAO - Испания BRALO - Испания ALLFA - Германия SCHRODER - Германия SMART - Полша LOTU - Испания

надолу

 
 
 
   Стийл дизайн - 5302 Габрово, ул."Индустриална" N:67 Б | тел.: (066) 80 33 53, 80 73 23;  факс (066) 80 90 76 | e-mail: office@steeldesign.bg карта на сайта