?????? ???????
Новини

19.06.2015
Нови цени на артикули от фирма Ius&Mob-Румъния...

Уважаеми клиенти,уведомяваме Ви,че от 01.07.2015г Стиил Дизайн ЕООД увеличава це ...
повече новини
Промоция


Промоционалните цени са валидни за посочения период при закупуване на : -12 , 24 или 36 б ...
повече промоция
Акция


Промоционалните цени са валидни за посочения период при закупуване на : - 3 , 5 или 8 бр ...
повече акции
Анкета

Успяваме ли да предложим решение за това, което търсите при нас?

да-напълно
в голяма степен
недостатъчно
не-изобщо


гласувай анкета
вижте резултатите анкета

ALLFA - Германия

ALLFA Германия

Предлагаме следните продукти с марка ALLFA:

Дюбели пластмасови
Анкери
Свредла за бетон
Стелажи и дисплеи
Винтове
Анкери химически
Клещи
Дюбели метални
Други
Куки
Накрайници CLASSIC C6.3
Сертификати
Блистер опаковка


Информация за фирмата:

ALLFA Dubel - създадена през 1976 г. в Есен, Германия.

Разрастването на компанията налага разширяване и усъвършенстване на базата. По тази причина Allfa dubel се премества в Гелзенкирхен през 1978 г. С площ от 6500 кв.м. производствени помещения и офиси и 50 работници, които произвеждат около 1 билион пластмасови детайли за различни видове закрепване, Allfa има сериозно присъствие на европейския и световен пазар. В момента каталога на компанията включва около 800 различни изделия, които намират приложение в строителните конструкции и строителството като цяло, както и за специфични случаи на захващане.

Философията на фирмата е да предлага възможности за разрешаването на всички проблеми, възникнали във връзка със закрепване на различни елементи. Доказателство за успешното й реализиране е репутацията, с която Аllfa Dubel се ползва както на вътрешния пазар така и в световен мащаб.

Друга основна цел на фирмата е да осигури приятелска бизнес-атмосфера, подкрепа и компетентен съвет на всички свои клиенти.


Произвежданите от Аllfa изделия могат да бъдат разделени на някалко основни групи:

I. Дюбели стандартни

- найлонов - изработен от висококачествен найлон /полиамид 6/, с винтов водач и антивъртяща система. Дюбелът е устойчив на температури от -40 до +80 градуса по Целзий. Може да се използва с различни винтове както за дърво така и за шперплат. Намира приложение при закрепване на детайли към строителни материали с висока плътност /бетон/;

- пластмасов - изработен от висококачествена пластмаса /полипропилен/. Дюбелът е устойчив на температури от -40 до +70 градуса. Отличава се от предходния единствено по материала за изработването му.

II. Дюбели за тухла

- мега дюбел - изработен от специална пластмаса /полиетилен/. Използва се както при закрепване към плътни материали, така и в кухи пространства, където образува снопче. Изключително универсален за употреба;

- мулти дюбел - подходящ за почти всички закрепвания с винтове за дърво и шперплат. Фланецът предпазва дюбела да не проникне прекалено навътре в отвора. В кухи пространства се свива към периферията си в ромбоидна форма.

III. Пирон дюбели

Този артикул е съставен от найлонов дюбел с цилиндрична или скосена периферия и пирон-винт с PZ глава с жълто цинково покритие. Подходящ е за закрепване към бетон, тухла и други строителни материали. Свързването между дюбела и винта става чрез удар с чук, а резбата на винта служи единствено при отвиване /демонтиране на закрепения детайл/. Фирмата предлага възможност винта да е изработен и от неръждаема стомана А2 или в няколко цвята, а дюбелът да е с нормална или удължена работна част. Някои видове и размери могат да бъдат окомплектовани с неопренова или подложна шайба.

- метален пирон-дюбел - система за фиксиране, изискваща използване на чук; включва анкер от цинкова смес и стоманен пирон за монтаж с цинково покритие; подходящ за фиксиране на дървени или метални конструкции върху бетон, тухла и др. материали с висока плътност.

IV. Рамков дюбел - артикулът е съставен от найлонов дюбел, позидрайф винт със скосена глава. Използва се за леко фиксиране върху материали с различна плътност. ALLFA произвежда и модели, при които винтът е с шестостенна глава, изработен от неръждаема стомана или цветен, с нормална или удължена работна част.

V. Анкерни болтове

Артикулът е с жълто цинково покритие, с гайка и шайба. Подходящ е за закрепване върху материали с висока плътност и по-специално за метални конструкции.

VI. Дюбели за изолация - представляват едно-,дву-, или трикомпонентни пластмасови елементи, които служат за закрепване на меки фиброматериали върху стени от бетон, тухла и други компактни повърхности.

VII. Свредла за бетон (SDS+)

Ударно свредло с цилиндрично тяло и четири канала. Подходящо за пробиване на бетон, тухла и естествен камък.

Каталогът на ALLFA dubel включва и резултатите от изпитателни тестове на основните групи крепежни изделия, което е гаранция за високото им качество, съответстващо на изискванията на системата за управление ISO 9001.


НОВИ ПРОДУКТИ

Продукт:
AN-CU Анкер окачен таван
Доставчик:
VALA TRADE
Производител:
INDEX - Испания
Арт.номер:

Още нови продукти:
SL-RT Анкер високоякостен...
DIN 472 BL Зегерка за отв...
DIN 1481 BL Щифт насечен ...
Химически анкер к-т...
GI-PE A2 Перфорирана мета...
CI-PR Метална перфорирана...
TA-ME Дюбел метален разтв...
DIN 471 BL Зегерки за вал...


виж всички нови продукти нови продукти
нагоре

IUS & MOB - Румъния BIANDITZ - Испания PIHER - Испания IREGA - Испания JAZ - Испания BAHCO-IRAZOLA - Испания ORBIS - Германия MEGA - Испания JUCO - Полша AEROMETAL - Испания BILBANIA - Испания BESSOL - INDEX - Испания CHAVESBAO - Испания BRALO - Испания ALLFA - Германия SCHRODER - Германия SMART - Полша LOTU - Испания

надолу

 
 
 
   Стийл дизайн - 5302 Габрово, ул."Индустриална" N:67 Б | тел.: (066) 80 33 53, 80 73 23;  факс (066) 80 90 76 | e-mail: office@steeldesign.bg карта на сайта